Manchetknopen Manchetknopen
Manchetknopen Foto manchetknopen logo Manchetknopen
Manchetknopen
Manchetknopen Manchetknopen
Manchetknopen
Manchetknopen Manchetknopen
Manchetknopen Manchetknopen
Inhoudsopgave Garantie
Wij garanderen dat onze producten in goede staat zijn. Daarom geven wij op ieder product een garantie van 3 maanden. Mocht er in deze periode iets mis zijn of mis gaan met de manchetknopen, dan kunt u ons het product opsturen en krijgt u, indien dit product op vooraad is, een nieuw exemplaar. Mocht het product niet op voorraad zijn, dan krijgt u uw geld terug. Deze regeling geldt niet als het gebrek ontstaat door uw eigen toedoen.

Verzenden en verzendkosten
Verzendingen binnen Nederland vinden plaats met TPG Post. De kosten bedragen € 1,95 per pakket. Voor verzendingen naar België wordt hetzelfde bedrag gerekend. Dit bedrag kan afwijken indien er een ander aantal producten besteld wordt.
Verzendingen buiten de EU zijn ook mogelijk. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Betalen en betaalmogelijkheden
Betaalmogelijkheden:
 • iDeal

 • Betalen met iDeal is het meest gemakkelijk en goedkoop.

  Wat is iDEAL?
  iDeal is ontwikkeld door ABN AMRO, ING en de Postbank en is de nieuwe standaard voor betalingen via internet in Nederland. iDEAL sluit aan op de vertrouwde systemen van Internet Bankieren. Betalingen worden direct afgeschreven.

  Hoe werkt iDEAL?
  iDEAL werkt snel en eenvoudig. In een paar stappen kan u de betaling uitvoeren.

  • u kiest voor betaalwijze iDEAL
  • u kiest uw bank bank
  • u bevestigt de betaling via de beveiligingsmethode van Internet Bankieren de betaling wordt direct verwerkt. Wij ontvangen binnen enkele seconden een ontvangstbevestiging van de betaling en kunnen dan z.s.m. het produkt toesturen.

  Klik hier voor een demo van iDeal.

 • Creditcard

 • We accepteren de creditcards van VISA en Mastercard. Bij de betaling wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding.

 • Wallie

 • Het is ook mogelijk met behulp van Wallie te betalen. Voor meer informatie over Wallie, klik hier.
Privacy
Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Foto-manchetknopen.nl houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.
In het kader van de dienstverlening, wanneer u een product besteld, andere diensten van foto-manchetknopen.nl afneemt, legt foto-manchetknopen.nl gegevens vast. Deze gegevens worden gebruikt voor de uitvoering van de bestelling, haar dienstverlening en om u van haar (nieuwe) producten en diensten op de hoogte te houden

Algemene voorwaarden
Voor onze algemene voorwaarden, klik hier.

Gegevens
Meerhuizenplein 28-L
1078 TD Amsterdam
Telefoon: 0649949151
KvK: 34260321
BTW nummer: NL0023286671

Overige vragen
Voor overige vragen, neem contact met ons op.

Links
Manchetknopen
Manchetknopen
Manchetknopen